Guinot Aromatic Body Minceur

Aromatic Body Minceur: Vartaloa kiinteyttävä hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät kuorinta, uniikki hierontamenetelmä, nestettä poistava aromaattinen hoitoöljy ja Saunamasque- tehonaamio. Hoito muotoilee vartalon kaaria, hajottaa selluliittia ja silottaa ihoa.

Papaijan, sitruunan ja sokeriruo’on entsyymeitä sisältävä kuorinta tehostavat solujen välistä aineenvaihduntaa ja mikroverenkiertoa valmistaen ihon vastaanottamaan hoidon muut tehoaineet.

Kiinteyttävä hieronta tehdään Anti-Cellulite Detoxing Oil –hierontaöljyllä, joka sisältää punalevän ja vihreän teen uutetta, sekä sypressin eteeristä öljyä. Nämä vaikuttavat aineosat hajottavat ja poistavat tehokkaasti rasvaa, aktivoivat pintaverenkiertoa ja kiinteyttävät. Aprikoosinkivi- ja rypälesiemenöljy vahvistavat ihoa ja tekevät siitä silkinpehmeän

Nestettä poistava saunanaamio sisältää savea ja vihreää teetä. Naamio poistaa tehokkaasti kuona-aineita ja nesteitä sekä stimuloi rasva-aineenvaihduntaa. Hivenaineet kosteuttavat ja heleyttävät vartalon ihoa.

Hoidon hinta 115 € / n. 90 min.
Sarjana 2-3 x vko, yhteensä 10 kertaa